ASUS Introduceert ROG Phone Voor Gamers

ASUS-ROG-Phone-achterkantASUS heeft zojuist de opvallende ROG (Republic of Gamers) Phone aangekondigd. De ROG Phone is een 6-inch smartphone die speciaal is ontworpen voor het gamen met hoge prestaties. Bijbehorende accessoires maken de smartphone ideaal als draagbare game-console.

Steeds meer fabrikanten zien een markt voor gaming-smartphones. Zo introduceerde Razer de Razer Phone, Xiaomi de Black Shark en ASUS nu de ROG Phone. De ROG Phone is een opmerkelijk krachtige gaming-smartphone met een 2.96 GHz octa-core Qualcomm Snapdragon 845-processor. Een vaporchamber-koeling moet ervoor zorgen dat de smartphone niet te heet wordt tijdens het gamen. Een afneembare AeroActive Cooler zorgt voor nog meer controle over de temperatuur van de ROG Phone.

Het AMOLED-scherm heeft een reactietijd van 1 miliseconde en ververst de beelden met een snelheid van 90 Hz. Het scherm heeft een hoge resolutie met een 10.000:1 contrastratio. De locaties van poorten en AirTriggers zijn zo gepositioneerd dat de ROG Phone ideaal te gebruiken is wanneer je de smartphone schuin houdt tijdens het gamen. De AirTriggers zijn voorzien met ultrasonische technologie zodat ze reageren op hele lichte aanrakingen.

Er zijn verschillende accessoires beschikbaar voor de ASUS ROG Phone. Zo kun je bijvoorbeeld de TwinView Dock aanschaffen om te gamen met twee schermen. De TwinView Dock geeft ook toegang tot 6000mAh extra accucapaciteit. De ROG Phone beschikt zelf over een 4000mAh accu. De Mobile Desktop Dock is een andere accessoire waarmee je de beelden van de smartphone kan weergeven op je pc.

ASUS heeft nog geen releasedatum of adviesprijzen bekendgemaakt.

via [xgn]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *