LG Introduceert Q Stylus, Q Stylus+ en Q Stylusα

LG-Q-Stylus-02LG heeft drie nieuwe smartphones geïntroduceerd voor in de LG Q Stylus-serie. De zogeheten Q Stylus, Q Stylus+ en Q Stylusα beschikken onder andere over een groot 6,2-inch scherm en een waterdichte behuizing.

De toestellen in de LG Q Stylus-serie beschikken over een 6,2-inch scherm met een resolutie van 2160 x 1080 pixels, een nog onbekende 1.5GHz of 1.8GHz octa-core processor, een vingerafdrukscanner, een 3.300mAh-accu en een waterdichte behuizing met een IP68-certificering. De toestellen draaien op Android 8.1 (Oreo) en hebben ondersteuning voor QLens, DTS:X 3D Surround Sound, NFC, USB Type-C en Bluetooth 4.2. Alle drie de toestellen worden geleverd met een stylus.

De LG Q Stylus en Q Stylusα beschikken over 3GB werkgeheugen en 32GB opslagruimte. De Q Stylus+ is uitgerust met 4GB werkgeheugen en 64GB opslagruimte. De Q Stylus en Q Stylus+ hebben een 16 megapixel camera aan de achterkant terwijl de Q Stylusα het moet doen met een 13 megapixel camera.

LG-Q-Stylus-01

Adviesprijzen van de LG Q Stylus-serie zijn nog niet bekendgemaakt en het is onduidelijk of de smartphones ook in de Benelux op de markt worden gebracht.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.