Oppo Find X Met Drie Uitschuivende Camera’s Aangekondigd

oppo_find_x_foto1De Oppo Find X is officieel aangekondigd. De opmerkelijke smartphone van de Chinese fabrikant heeft drie uitschuifbare camera’s en een screen-to-body ratio van maar liefst 92,95%, de hoogte screen-to-body ratio tot nu toe.

De Oppo Find X heeft een gebogen scherm die vrijwel de gehele voorkant in beslag neemt. Wat het scherm nog mooier maakt is het ontbreken van een notch. Omdat de notch ontbreekt, waarin normaal de camera’s te vinden zijn, heeft Oppo een uitschuifbaar mechanisme gebouwd met daarin de drie camera’s. Zodra je de camera-app opstart schuift een onderdeel aan de achterkant omhoog. Hierin zitten de 16MP + 20MP dual-camera en de 25MP selfie-camera verwerkt.

oppo_find_x_camera

Intern vinden we een Qualcomm Snapdragon 845-processor, 8GB werkgeheugen, 256GB opslagruimte, dualSIM-ondersteuning en een 3.730mAh-accu voorzien van VOOC fast charging. Een vingerafdrukscanner ontbreekt, maar er is wel ondersteuning voor 3D-gezichtsherkenning. De smartphone draait op Android 8.1 (Oreo).

De Oppo Find X is de eerste smartphone van het bedrijf dat in Noord-Amerika en in Europa op de markt zal verschijnen. Op dit moment is de Find X echter alleen nog in China verkrijgbaar.

Via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.