Nieuwe Foto’s Tonen Notch Op De Motorola One Power

Motorola-One-PowerEr zijn een aantal nieuwe foto’s uitgelekt van de Motorola One Power. We zien op de foto’s heel duidelijk de notch in het scherm, maar ook een aantal andere details.

De foto’s zijn afkomstig van TechinfoBit. Op de foto’s zien we een prototype van de nog onaangekondigde Motorola-smartphone die zal draaien op Android One. Op de foto’s zien we aan de bovenkant van het scherm een notch. In deze notch zitten de selfie-camera en enkele sensoren verwerkt. Ook lijkt de smartphone te beschikken over een aluminium behuizing en een dual-camera aan de achterkant. Deze camera steekt een klein beetje uit.

Verder zien we een Motorola-logo met vingerafdrukscanner op de achterkant, de gril voor de speakers en een USB-C-aansluiting.

Volgens eerdere geruchten beschikt de Motorola One Power over een 6,2-inch Full HD-scherm, een 1,8GHz Snapdragon 636-processor, 4GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte, een 12MP + 5MP dual-camera, een 8 megapixel selfie-camera en een 3.780mAh accu. De smartphone zal naar verwachting deze zomer officieel worden aangekondigd.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.