Patentaanvraag Toont Mogelijk Informatie Nieuwe Samsung Galaxy-smartphone

samsung-models-patentEen patentaanvraag bij de USPTO geeft mogelijk informatie over een aankomende smartphone van Samsung. We zien een toestel met zeer dunne randen. Gelukkig voorziet Samsung het scherm niet van een lelijke notch.

De Galaxy S9 ziet er vrijwel hetzelfde uit als de Galaxy S8, maar de Galaxy S10 zal volgens de geruchten drastisch worden aangepast. MobielKopen heeft nu een patent gevonden die door Samsung werd ingediend bij de USPTO. Hierop zien we een design die we nog niet eerder bij Samsung zijn tegengekomen.

We zien een scherm zonder kin, maar aan de bovenkant van het scherm zien we wel een dunne rand. Hierdoor hoeft Samsung het scherm niet uit te rusten met een notch. Het meest opvallende is echter de ontbrekende selfie-camera. Inplaats daarvan zien we een scherm aan de achterkant van het toestel. Hierdoor is de camera aan de achterkant te gebruiken als selfie-camera.

We zien geen positie voor de vingerafdrukscanner. Misschien dat Samsung ervoor heeft gekozen om de vingerafdrukscanner te verwerken in het scherm.

samsung-models-patent-2

Wanneer Samsung het nieuwe design zal introduceren is onduidelijk, maar de verwachtingen voor de Galaxy S10 zijn hoog. Zo plaatsten we eerder deze week al een foto waarop vermoedelijk de voorkant van de Galaxy S10 zichtbaar is. We zien dat het scherm de gehele voorkant in beslag neemt.

via [techpulse]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.