Teardown Toont Werking Uitschuivende Camera Van Vivo Nex

MyFixGuide-Vivo-NexMyFixGuide heeft de onlangs aangekondigde Vivo Nex open gemaakt om te kijken hoe de uitschuivende cameramodule in elkaar zit. We zien dat het mechanisme gebruikmaakt van een metalen veer die de module afremt en de schokken opvangt wanneer de camera uitschuift.

In de onderstaande animatie zien we dat een veer de module enigszins beschermt wanneer de camera uitschuift. Het uitschuifmechanisme werkt met een klein motortje waar een metalen staafje met fijn schroefdraad aan is bevestigd.

MyFixGuide-Vivo-Nex-camera

Ook zien we dat een luidspreker aan de bovenkant ontbreekt. Dit komt doordat Vivo gebruik maakt van een speciale techniek, waarbij het scherm trilt en functioneert als speaker. Verder maakt de Vivo Nex gebruik van een vingerafdrukscanner onder het scherm. Deze scanner is te vinden onder de camera module.

Vivo-NEX

De Vivo Nex met zeer hoge screen-to-body ratio is vooralsnog alleen verkrijgbaar in China. De smartphone beschikt naast de opmerkelijke camera en het mooie display ook over een Snapdragon 845-processor, 8GB werkgeheugen, 128GB of 256GB opslagruimte en een 3.000mAh accu.

via [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.