Honor 10 GT Met 8GB Werkgeheugen Aangekondigd

GPU-TurboHonor heeft een GT-variant van de Honor 10 aangekondigd. De Honor 10 GT beschikt over maar liefst 8GB werkgeheugen en een turbo-functie om de prestaties tijdens het gamen te verbeteren.

Huawei brengt via de Honor-merknaam een snellere variant van de Honor 10 op de markt. Dit toestel beschikt net als de vlaggenschip-toestellen Huawei P20 Pro en de Huawei Mate 10 Pro over een HiSilicon Kirin 970-chipset. Verder is er 8GB werkgeheugen aanwezig en is de grafische processor voorzien van een turbo-functie die de prestaties met 60% verbeteren.

De GPU Turbo-technologie introduceerde Huawei ook al bij de Honor Play en de Honor 9i, twee toestellen die zijn gericht op gamers. Huawei zal de turbo functie in China ook uitbrengen voor de Huawei Mate 10, Mate 10 Pro en de Honor 10.

De Honor 10 GT beschikt verder over een metalen behuizing, een 5,84-inch scherm met een FullHD+ resolutie, een notch en een 19:9-beeldverhouding, een 16MP + 24MP dual-camera aan de achterkant, een 24 megapixel selfie-camera en een 3.400mAh accu. De smartphone draait op Android 8.1 (Oreo) met de EMUI 8.1-schil.

Honor-10-GT

De smartphone is vanaf 24 juli in China verkrijgbaar, maar over de prijzen en de beschikbaarheid in andere markten is nog niks aangekondigd.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.