Google Pixel 7a Officieel Aangekondigd

Google heeft deze week zijn nieuwste smartphone aangekondigd. De Google Pixel 7a is een voordeligere variant van de reguliere Pixel 7 en de smartphone beschikt net als de duurdere modellen over een krachtige Tensor G2-chipset.

Na maanden van geruchten heeft Google de Pixel 7a eindelijk officieel aangekondigd. De Google Pixel 7a heeft een 6,1-inch OLED-scherm met een 90Hz verversingssnelheid en een in-display vingerafdrukscanner, een Google Tensor G2-processor, 8GB werkgeheugen, 128GB opslagruimte, een 13MP selfie-camera en een dubbele rear-camera met een 64MP hoofdlens en een 13MP ultragroothoeklens. De accu heeft een capaciteit van 4.385 mAh en kan met 18W bekabeld laden en met 7,5W draadloos laden. Dit is tegenwoordig niet erg snel.

De Pixel 7a draait uit de doos op Android 13 en Google belooft vier Android-updates en vijf jaar lang beveiligingsupdates.

De behuizing bestaat uit gerecycled aluminium met een achterkant van plastic. Deze behuizing heeft een IP67-rating gekregen. Je kunt kiezen uit de kleuren Charcoal, Coral, Sea en Snow. De Google Pixel 7a krijgt een adviesprijs mee van 509 euro en wanneer je voor 22 mei een bestelling plaatst krijg je gratis Pixel Buds A-oordopjes cadeau.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.