OnePlus Gallery-update Laat Je Voortaan Video’s Bewerken

OnePlus-GalleryOnePlus heeft een OnePlus Gallery-update uitgebracht voor de oudere toestellen van het Chinese bedrijf. De update brengt een aantal features die ook op de OnePlus 6 aanwezig zijn naar oudere toestellen, waardoor het nu onder andere mogelijk is om video’s te bewerken.

OnePlus heeft in de Google Play Store een update uitgebracht voor de OnePlus Gallery-app. De update met versienummer v.2.6.71 is beschikbaar voor alle gebruikers van de OnePlus 3, OnePlus 3T, OnePlus 5 en OnePlus 5T. In versie 2.6.71 is de mogelijkheid om video’s te bewerken toegevoegd. Het bewerken van video’s kun je doen door onderin op het nieuwe potlood-icoontje te klikken om het bewerkmenu te openen.

Tijdens het bewerken van video’s heb je verschillende opties, waaronder het toevoegen van filters of muziek. Ook kun je bijvoorbeeld het einde of het begin van de video wegwerken met behulp van het schaar-icoontje. Op de OnePlus 5 en 5T heeft de fabrikant zelfs de optie toegevoegd om achteraf slowmotion toe te voegen aan je video’s.

De OnePlus Gallery is gratis te downloaden in de Google Play Store.

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

1 Reactie

  1. Peter schreef:

    Achteraf slow motion toevoegen kan niet bij de nieuwe gallery update op de oneplus 5 en 5T. Nu is het wel mogelijk om een slow motion video te bewerken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.