Foto’s Tonen Google Pixel 3 XL In Het Wit

Google-Pixel-3-XL-renderEr zijn al verschillende keren afbeeldingen opgedoken van zowel de Google Pixel 3 als de Pixel 3 XL. Ditmaal zijn er foto’s gedeeld waarop de witte variant van de Pixel 3 XL te zien zou zijn.

De foto’s zijn gedeeld door een lid van het XDA Forum. De foto’s lijken veel op de in juni gelekte foto’s van de zwarte variant. We zien dat de achterkant van de “Clear White” uitvoering volledig wit is, terwijl we op eerdere renders alleen een variant hebben gezien met een grijs/witte achterkant. Ook zien we aan de achterkant een enkele camera, een flitser, een vingerafdrukscanner en het Google-logo dat het bedrijf gebruikt voor prototypes.

Volgens de gebruiker die de foto’s deelde start de smartphone niet op omdat Google het op afstand heeft gewist. Wel kan het boot-scherm worden opgestart, waar we zien dat het om de uitvoering met 4GB werkgeheugen en 64GB opslagruimte gaat. Het toestel beschikt hoogstwaarschijnlijk ook over een Qualcomm Snapdragon 845-processor. Aan de voorkant zien we een notch in het scherm, waarin volgens de geruchten onder andere een dual-camera te vinden is.

Naar verwachting zal de Pixel 3 XL samen met de Pixel 3 tijdens een speciaal ‘Made by Google’- evenement in oktober worden aangekondigd.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.