Motorola Introduceert Moto Z3 en 5G Moto Mod

Motorola-Moto-Z3Motorola heeft de Moto Z3 aangekondigd. Tegelijkertijd heeft het bedrijf ook een 5G Moto Mod geïntroduceerd. De Moto Z3 heeft onder andere een Snapdragon 835-processor en een vingerafdrukscanner aan de zijkant.

De Moto Z3 is de nieuwe vlaggenschip-smartphone van Motorola. Vorige maand bracht Motorola al de goedkopere Moto Z3 Play op de markt. Opvallend genoeg is de Moto Z3 uitgerust met een Qualcomm Snapdragon 835-processor, niet de nieuwe Snapdragon 845. Ook 4GB werkgeheugen en 64GB opslagruimte klinkt niet erg indrukwekkend.

Het toestel heeft een 6-inch AMOLED-scherm met een resolutie van 2160 x 1080 pixels, die 77,7% van de voorkant in beslag neemt. Intern vinden we verder een 3.000 mAh accu, een 12 megapixel dual-camera, een 8 megapixel selfie-camera en een USB-C-aansluiting. Een 3.5mm koptelefoonaansluiting ontbreekt. De Moto Z3 draait op Android 8.1 en is 6.8mm dun.

Het is mogelijk om de Moto Z3 uit te breiden met Moto Mods. Dit zijn hardware-modules die je aan de achterkant van de smartphone kunt klikken. Motorola heeft tegelijk met de Moto Z3 de 5G Moto Mod geïntroduceerd. Deze Moto Mod komt pas volgend jaar op de markt en is voorzien van een Qualcomm X50-modem die een internetsnelheid van 5Gbps aan kan met een latency van minder dan 10 milliseconden. Ook is een extra 2000 mAh accu aanwezig.

De 5G Moto Mod werkt eerst alleen met de Moto Z3, maar later zullen ook andere toestellen ondersteuning krijgen voor de module. Voorlopig wordt de 5G Moto Mod exclusief gelanceerd voor de Amerikaanse provider Verizon.

Motorola-5G-Moto-Mod

Het is nog onduidelijk of de Motorola Moto Z3 ook in Nederland en België op de markt zal verschijnen. In de Verenigde Staten krijgt het toestel een adviesprijs mee van 480 dollar.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.