Nieuwe Beveiligingsupdate Beschikbaar Voor Galaxy S9, S8 en de Note 8

Samsung-Galaxy-S9Samsung is begonnen met de uitrol van een nieuwe beveiligingsupdate voor de Galaxy S9, Galaxy S8 en de Galaxy Note 8. De update komt als eerst binnen in Duitsland en Frankrijk.

Samsung is er wel erg vroeg bij deze maand. Zo rollen bedrijven zelden in de eerste week van de maand al de nieuwste beveiligingsupdate uit. Daarbij komt de beveiligingsupdate van augustus ook nog eens gelijk binnen op drie verschillende toestellen. Waarschijnlijk heeft Samsung dit gedaan zodat het bedrijf zich nu volledig kan richten op de lancering van de Galaxy Note 9.

Google of Samsung hebben de patch van deze maand nog niet voorzien van gedetailleerde info, waardoor we nog niet weten welke kwetsbaarheden de update aanpakt. Naast het dichten van lekken is ook de Samsung Game Launcher aangepast. De update is ongeveer 420MB groot en hebben buildnummers G960FXXU2BRGA, N950FXXU4CRGA en G950FXXU3CRGH.

De update is nu via Over-The-Air te downloaden in Duitsland en Frankrijk, maar we verwachten dat de update ook snel zal worden uitgerold in Nederland en België.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *