HTC U12 Life Officieel Aangekondigd

htc-u12-lifeHTC heeft zojuist de HTC U12 Life geïntroduceerd. De U12 Life is een betaalbare uitvoering van de vlaggenschip-smartphone van de Taiwanese fabrikant.

De HTC U12 Life zal begin oktober op de markt verschijnen en beschikt onder andere over een 6-inch FHD+ scherm met een screen-to-body ratio van 83%. HTC doet niet mee aan de ‘notch-hype’, want ‘normaal is nu heel erg bijzonder‘, aldus de fabrikant.

De smartphone beschikt verder over een 16 + 5 megapixelcamera aan de achterkant met een diafragma van f/2.0 en f/2.2. Aan de voorkant zit een 13 megapixelcamera met LED-flitser. Intern vinden we een Snapdragon 636-processor, 4GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 3.600 mAh accu met snellaadtechnologie en een 3.5mm koptelefoonaansluiting. Er komt ook een variant met 6GB werkgeheugen en 128GB opslagruimte.

De HTC U12 Life draait op Android 8.1 (Oreo) met Sense Lite en krijgt een adviesprijs mee van €349. De smartphone ligt vanaf oktober in de winkels in de kleuren blauw en zilver.

HTC-U12-Life-MoonlightBlue

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.