Pocophone F1 Komt Goed Uit Duurzaamheidstest

Pocophone-F1-DuurzaamheidstestXiaomi introduceerde vorige maand de eerste smartphone onder de nieuwe merknaam Poco. De Pocophone F1 is een krachtige smartphone voor weinige geld. JerryRigEverything heeft de smartphone nu onder handen genomen tijdens een duurzaamheidstest.

Vanwege de lagere adviesprijs beschikt de Pocophone F1 niet over een metalen behuizing. Veel mensen vroegen zich daarom af hoe stevig de smartphone is. Gelukkig heeft JerryRigEverything enkele duurzaamheidstests uitgevoerd om dit voor ons te onderzoeken.

In de onderstaande video zien we onder andere een krastest. Uit deze test blijkt dat je de Pocophone F1 gewoon samen met je sleutelbos in je tas kunt gooien, zonder dat je krassen op het scherm krijgt. We zien ook een krastest op de camera en de vingerafdrukscanner van de smartphone. Als laatste zien we een buigtest, die de Pocophone F1 in tegenstelling tot de HTC U12+ overleeft. De behuizing buigt wel vrij veel mee, maar uiteindelijk veroorzaakt dit geen schade aan het toestel en het scherm.

De Pocophone F1 heeft een plastic behuizing, wat helaas een stuk minder luxe aanvoelt dan een metalen behuizing, maar plastic zorgt er wel weer voor dat de smartphone bij een val minder schade oploopt. Kortom, voor iets meer dan 300 euro krijg je een zeer degelijk toestel.

via [techpulse]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.