“Motorola Zal Begin 2019 Moto G7 En G7 Plus Introduceren”

Motorola-Moto-G7-renderEr zijn verschillende aanwijzingen gevonden voor de komst van de Motorola Moto G7 en de Moto G7 Plus. Zo zouden onder andere de logo’s van de toestelen, foto’s en een render zijn opgedoken.

De Moto G-serie is populair onder mensen die voor niet al te veel geld toch een degelijk toestel willen aanschaffen. We delen dan ook graag de laatste nieuwtjes over deze toestellen. Op de Indiase technologiesite MySmartPrice zijn alvast de logo’s van de Moto G7 en de Moto G7 Plus geplaatst. Een logo van een Moto G7 Play zijn we nog niet tegengekomen, wat zou kunnen betekenen dat Motorola geen opvolger van de Moto G6 Play zal introduceren.

Motorola-Moto-G7-Plus-logo

Eerder deze maand verschenen de onderstaande foto’s. Op de eerste twee foto’s zien we volgens de bron een pre-release-eenheid van de Moto G7. Op de derde foto zien we de Motorola One. Het valt op dat de Moto G7 een kleine notch aan de bovenkant van het scherm heeft.

Slashleaks-Motorola-Moto-G7

Gebaseerd op deze geruchten is de render boven aan dit artikel in elkaar gezet. De smartphone draait op Android Pie en zal waarschijnlijk in het eerste of tweede kwartaal van 2019 op de markt verschijnen.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.