Persrenders Tonen Hoesje Voor Pixel 3 en Pixel 3 XL

Pixel-3-XL-hoesjesGoogle zal op 9 oktober verschillende nieuwe producten introduceren, waaronder de Pixel 3-smartphones. Voor veel nieuwe verrassingen komen we waarschijnlijk niet te staan, omdat er al tientallen keren informatie is uitgelekt. Deze week zijn renders van een hoesje voor de Pixel 3 en Pixel 3 XL uitgelekt.

Fabrikanten van hoesjes krijgen informatie van smartphones normaalgesproken al voor de officiële introductie binnen, zodat ze tegelijk met de smartphones hoesjes op de markt kunnen brengen. Deze informatie lekt soms echter al voor de introductie uit, zoals nu ook het geval is. NieuweMobiel heeft de onderstaande renders gedeeld, waarop we de Pixel 3 en Pixel 3 XL in een hoesje zien.

Persrender-Google-Pixel-3-XL-hoesje

De renders geven veel details weg. Zo zien we aan de achterkant een enkele camera met led-flitser en een vingerafdrukscanner. Aan de voorkant zien we bij de Pixel 3 XL een notch in het scherm. De Pixel 3 krijgt deze notch niet.

Persrender-Google-Pixel-3-XL-hoesjes

Specificaties
Volgens de geruchten beschikt de Pixel 3 over een 5,5-inch scherm met een 18:9-beeldverhouding, een Snapdragon 845-processor, een 12,2 megapixel camera aan de achterkant, een 8,1 megapixel camera aan de voorkant, 4GB werkgeheugen, 64GB of 128GB opslagruimte en een 2915 mAh accu.

De Pixel 3 XL krijgt een 6,7-inch scherm. Intern is de smartphone grotendeels gelijk aan de Pixel 3. De Pixel 3 XL heeft echter een grotere accu met een capaciteit van 3430 mAh. Beide toestellen draaien op Android 9.0 (Die).

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.