Foto’s Tonen Voorkant Nokia 9, Geen Notch

Nokia-9-voorkant-1Er zijn al verschillende foto’s en renders opgedoken waarop de achterkant van de Nokia 9 te zien is. Over de voorkant was tot nu toe nog weinig uitgelekt. Er zijn nu echter twee foto’s opgedoken waarop we eindelijk de voorkant van de smartphone zien. Het valt op dat het scherm geen notch heeft en dat de schermranden gebogen zijn.

Als we de foto’s mogen geloven krijgt de Nokia 9 geen notch in het scherm. Dit is voor veel mensen goed nieuws. Ook zien we dat het scherm om de randen van de smartphone heen buigt, iets dat we kennen van de Samsung Galaxy-toestellen.

We raden aan om deze foto’s overigens met een flinke korrel zout te nemen. Het valt bijvoorbeeld op dat de toestellen niet gelijk zijn. Zo zien we op de onderstaande foto het Nokia-logo onder het scherm, maar dit logo ontbreekt op de bovenstaande foto.

Nokia-9-voorkant-2

Volgens eerdere geruchten beschikt de Nokia 9 onder andere over vijf camera aan de achterkant. Het OLED-scherm zou 5,9-inch groot zijn en een QHD-resolutie hebben. Intern vinden we waarschijnlijk een Snapdragon 845-processor, 6GB werkgeheugen en 256GB opslagruimte.

Het is nog onduidelijk wanneer HMD Global de Nokia 9 officieel zal introduceren. Het lijkt er op dat we nog tot februari moeten wachten.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.