“Google Pixel Watch Te Zien Op Echte Foto’s”

Onlangs deelden we al beelden waarop de Pixel Watch te zien zou zijn, maar toen ging het op renders. Dit keer zou de aankomende smartwatch van Google te zien zijn op echte foto’s. De smartwatch op de foto’s komt veel overeen met eerdere geruchten en de officiële introductie zal mogelijk al over een paar weken plaatsvinden.

De onderstaande foto’s zijn gedeeld door de website Android Central, die de foto’s weer heeft ontvangen van een bron die de smartwatch in een Amerikaans restaurant zag liggen. De smartwatch op de foto’s lijkt veel op eerder gelekte renders van de Pixel Watch. De smartwatch heeft een rond scherm en sterk afgeronde randen. We zien een zilverkleurige kroon waarmee je door de interface kunt scrollen en minimaal één fysieke knop. De behuizing lijkt vrij dik.

De bandjes lijken gebruik te maken van een uniek aansluitingssysteem. Dit zou betekenen dat je de polsband niet kunt vervangen met standaardbandjes van je horloge en dat je dus alleen bandjes van Google zelf kunt gebruiken.

De persoon die de foto’s heeft gemaakt kreeg de smartwatch niet aan. Mogelijk gaat het om een niet werkende prototype. Volgens de geruchten draait de Google Pixel Watch op Wear OS 3.1 en verschijnt de Pixel Watch op de markt in de kleuren goud, zwart en grijs. De officiële introductie zal waarschijnlijk op 11 of 12 mei plaatsvinden tijdens de ontwikkelaarsconferentie Google I/O.

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.