Renders Tonen OnePlus 6T Van Alle Kanten

oneplus-6t-renderOp het internet zijn renders van de OnePlus 6T opgedoken die er officieel uitzien. De renders tonen de achterkant, voorkant en zijkant van de smartphone. We zien onder ander andere een scherm met “druppelnotch” en een dual-camera aan de achterkant.

OnePlus zal deze maand de OnePlus 6T officieel introduceren, maar de meeste details van de smartphone zijn al uitgelekt. Zo weten we dat de OnePlus 6T geen 3.5mm koptelefoonaansluiting krijgt, een zogeheten “druppelnotch” in het scherm heeft en gebruik maakt van een in-display vingerafdrukscanner.

Nu zijn er ook een aantal renders opgedoken waarop het design van de smartphone duidelijk te zien is. Mochten deze afbeeldingen kloppen, dan lijkt OnePlus de kleuren Mirror Black en Midnight Black terug te brengen. We zien op de achterkant geen vingerafdrukscanner, wat overigens logisch is aangezien deze nu in het scherm zit verwerkt.

oneplus-6t-render-Midnight-Black

Een ander punt dat opvalt is de notch in het scherm. Deze is minimaal en ziet er net zo uit als de notch op de Oppo R17 Pro. Volgens een eerder gerucht krijgt de OnePlus 6T ook een grotere accu.

oneplus-6t-render-Mirror-Black

OnePlus zal de smartphone waarschijnlijk op 17 oktober officieel introduceren.

via [tabletsmagazine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.