“HMD Global’s Nieuwe Vlaggenschip Heet Nokia 9 PureView”

Nokia-9-PureViewVolgens bronnen van PhoneArena zal HMD Global de aankomende vlaggenschip de naam Nokia 9 PureView meegeven. Deze naam is gekozen vanwege de cameraprestaties van de smartphone.

Er zijn al verschillende keren details van de Nokia 9 uitgelekt. Het meest opvallende aan de smartphone is de camera aan de achterkant. Deze camera bestaat namelijk uit maar liefst vijf lenzen. Dit moet dan ook het verkooppunt worden van de Nokia 9. Om nog meer de aandacht te trekken naar de camera zal HMD Global de smartphone onder de naam Nokia 9 PureView op de markt brengen.

PureView is een productnaam die we al langer kennen. Voordat de Nokia-merknaam in handen kwam van HMD Global bracht Nokia namelijk al smartphones met zeer goede cameraprestaties op de markt. Deze smartphones werden toen ook al onder de PureView-naam op de markt gebracht.

PhoneArena schrijft verder dat ZEISS verantwoordelijk is voor de cameralenzen in de Nokia 9 PureView. Dit wisten we eigenlijk al langer, want deze naam staat ook op eerder gelekte renders. Wanneer HMD Global de smartphone officieel zal introduceren is nog onduidelijk, maar we moeten waarschijnlijk nog tot het voorjaar van 2019 wachten.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.