Nokia 7.1 Officieel Aangekondigd

HMD-Global-Nokia-7.1HMD Global heeft de Nokia 7.1 officieel aangekondigd tijdens een presentatie in Londen. De Nokia 7.1 is een mid-range toestel met een Snapdragon 636-processor, een dual-camera en een notch in het scherm.

De afgelopen weken doken verschillende geruchten op over de Nokia 7.1, maar nu kunnen we echt met zekerheid melden over welke specificaties de smartphone beschikt. De Nokia 7.1 heeft een 5,84-inch LCD-scherm met een Full HD+ resolutie, een 19:9-beeldverhouding, een notch en HDR-ondersteuning. HDR is vooral aangenaam tijdens het bekijken van films en foto’s.

Intern vinden we een Snapdragon 636-processor, 3GB of 4GB werkgeheugen, 32GB of 64GB opslagruimte, een 12MP + 5MP dual-camera aan de achterkant en een 8 megapixel aan de voorkant. De smartphone doet mee aan het Android One-programma, waardoor je 3 jaar lang kunt rekenen op beveiligingsupdates en 2 jaar lang op Android-updates.

De Nokia 7.1 zal op 17 oktober in het Verenigd Koninkrijk op de markt verschijnen. De uitvoering met 3GB werkgeheugen en 32GB opslagruimte kost 349 euro. De Europese prijs van de uitvoering met 4GB werkgeheugen en 64GB opslagruimte is nog onbekend. De smartphone is verkrijgbaar in de kleuren Gloss Steel en Gloss Midnight Blue.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.