Renders Tonen Samsung Galaxy Note 10 Pro

Samsung-Galaxy-Note-10-Pro-render1Eerder deelden wij al een render waarop de Galaxy Note 10 te zien zou zijn, maar nu is ook een 360-graden render opgedoken van de Galaxy Note 10 Pro.

De Note 10 Pro is een grotere versie van de Galaxy Note 10. Aan de voorkant zien we een groot scherm en aan de achterkant een vierdubbele camera. Het scherm is volgens de geruchten 6,75-inch groot, terwijl de reguliere Note 10 het moet doen met een 6,35-inch scherm. De S Pen kun je aan de onderkant van de phablet in de behuizing schuiven.

Samsung-Galaxy-Note-10-Pro-render2

Qua ontwerp zien we eigenlijk geen grote verschillen tussen de Note 10 en de Note 10 Pro. Dit is opmerkelijk, aangezien eerdere geruchten spraken over een knoploos design van de Galaxy Note 10 Pro. Op de render van OnLeaks zien we echter duidelijk de volumeknoppen en powerknop aan de linkerkant van de behuizing. Enkel de Bixby-knop ontbreekt. Het is dus mogelijk dat de geruchten over het randloos design niet kloppen.

OnLeaks schrijft verder dat de Galaxy Note 10 Pro net als de Galaxy S10 is uitgerust met een Exynos 9820-processor. Wel zou Samsung de processor hebben aangepast naar een moderner 7 nanometer bakproces, vergeleken met de 8 nm bij de S10-reeks. De Note 10-serie verschijnt waarschijnlijk in de kleuren Prism Black, Prism White en zilver op de markt. We verwachten dat Samsung de Note 10-toestellen in augustus officieel zal introduceren.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *