“Samsung Moet Nog Kiezen Uit Twee Ontwerpen Voor Vouwbare Smartphone”

SamsungVolgens de laatste geruchten moet Samsung nog steeds een keuze maken uit twee ontwerpen voor de eerste opvouwbare smartphone van het bedrijf. De introductie van de smartphone zal waarschijnlijk in het tweede kwartaal van 2019 plaatsvinden.

Samsung neigt naar een opvouwbare smartphone met een portret-ontwerp in plaats van landscape-ontwerp, aldus Bloomberg. Een toestel met een verticaal ontwerp is namelijk makkelijker in een hand te houden.

De opvouwbare Samsung-smartphone heeft de codenaam “Winner” meegekregen en beschikt onder andere over een 4-inch scherm aan de buitenkant. Dit scherm kan bijvoorbeeld worden gebruikt voor het tonen van notificaties. Het toestel weegt 200 gram en de scharnier en het buigbaar oledscherm kunnen meer dan 200.000 keer gevouwen worden.

Samsung zou samenwerken met Google om een interface voor de smartphone te creëren. We krijgen deze interface mogelijk volgende maand tijdens de Samsung Developer Conference in San Francisco al te zien. Ook krijgen we dan mogelijk al enkele afbeeldingen van het toestel te zien en komen we meer te weten over de functies van de smartphone. Daadwerkelijke hardware zal tijdens dit evenement waarschijnlijk niet getoond worden, hiervoor moeten we volgens Bloomberg wachten tot het tweede kwartaal van 2019.

via [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.