Samsung Galaxy S9(+) en Note 9 Ontvangen Nieuwste Beveiligingsupdate

Samsung-Galaxy-Note-9Samsung is de afgelopen week druk bezig geweest met het uitrollen van de beveiligingsupdate van oktober. De update kwam de afgelopen dagen al binnen op acht verschillende Samsung-toestellen, maar de update is nu ook beschikbaar voor de Samsung Galaxy S9(+) en de Galaxy Note 9.

De beveiligingspatch van oktober voor de Galaxy S9, Galaxy S9+ en de Galaxy Note 9 komt binnen via een OTA-update. De update voor de Note 9 met buildnummer N960FXXS2ARJ4 is 67MB groot. De update voor de Galaxy S9-toestellen krijgt buildnummer G960FXXU2BRJ3 en is 240MB groot. De update pakt de laatste kwetsbaarheden in het Android-besturingssysteem en in de applicaties van Samsung aan.

De update voor de Galaxy S9 en Galaxy S9+ brengt naast de beveiligingspatch van oktober ook verbeteringen voor de frontcamera met zich mee. Selfies moeten dankzij een verbeterde HDR-functie beter belicht zijn. Ook zijn enkele stabiliteitsverbeteringen en prestatieverbeteringen doorgevoerd.

De update komt als eerste binnen op unbranded toestellen. Heb je een toestel gekocht bij T-Mobile of Vodafone dan moet je nog iets langer geduld hebben. Je kunt handmatig controleren of de update al klaarstaat voor jouw toestel via ‘Instellingen‘ > ‘Software-update‘ > ‘Updates handmatig downloaden‘.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.