JBL Brengt Vier Nieuwe Speakers Uit In Nederland

JBL-Link-Google-AssistantJBL heeft vier nieuwe speakers met ondersteuning voor de Google Assistent uitgebracht in Nederland. De speakers waren eerder al buiten de Benelux verkrijgbaar, maar nu de Google Assistent ook ondersteuning heeft voor de Nederlandse taal heeft JBL de speakers voor de Nederlandse markt beschikbaar gemaakt.

Met de lancering van de Nederlandse Google Assistent zullen slimme speakers de komende tijd steeds populairder worden in Nederland. JBL weet dit natuurlijk maar al te goed en heeft daarom vier speakers in Nederland uitgebracht. De nieuwe speakers vallen in JBL’s ‘Link’-lineup en hebben ondersteuning voor de Google Assistent en Chromecast.

Dankzij de Chromecast-ondersteuning is het eenvoudig om muziek te streamen naar de JBL Link 10, 20, 300 en 500. De JBL Link 10 en 20 zijn beide voorzien van een accu en kunnen daardoor eenvoudig overal worden gebruikt. De JBL Link 300 en 500 hebben geen accu en zijn dus alleen bedraad te gebruiken. Het vermogen van de speakers varieert van tweemaal 8W van de Link 10 tot 60W van de Link 500. Alle vier de speakers hebben ondersteuning voor bluetooth en WiFi en zijn verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart.

De JBL Link 10 kost 169 euro, de Link 20 kost 199 euro, de Link 300 kost 299 euro en de Link 500 kost 399 euro.

via [techpulse]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.