Nubia Introduceert Smartphone Met Capacitieve Schouderknoppen

Nubia-Red-Magic-MarsDe Chinese fabrikant Nubia heeft een nieuwe smartphone geïntroduceerd. De zogeheten Nubia Red Magic Mars is gemaakt voor de gamers en beschikt over capacitieve schouderknoppen. Ook kun je gebruikmaken van aanklikbare controllers.

Nubia heeft de Red Magic Mars aangekondigd tijdens een eigen evenement in China. De Red Magic Mars is een gaming-smartphone die beschikt over een Snapdragon 845-processor met maximaal 10GB werkgeheugen en maximaal 256GB opslagruimte. Het LCD-scherm is 6-inch groot en heeft een resolutie van 2160×1080 pixels.

Aan de zijkant van de smartphone zitten schouderknoppen, die Nubia de Mars Triggers noemt. Ook kunnen gebruikers controllers aanklikken aan de zijkanten van de telefoon. Hierdoor is het mogelijk om te gamen met fysieke knoppen. Aan de achterkant zit een rgb-ledstrip die meekleurt met games.

De goedkoopste uitvoering van de Red Magic Mars kost in China 2699 yuan, omgerekend ongeveer 340 euro. Hiervoor krijg je de uitvoering met 6GB werkgeheugen en 64GB opslagruimte. De duurste variant met 10GB werkgeheugen en 256GB opslagruimte kost omgerekend ongeveer 507 euro.

via [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.