Samsung Galaxy S10 Te Zien Op Nieuwe Renders

samsung-galaxy-s10-renderDe bekende tech-lekker OnLeaks heeft nieuwe renders gedeeld waarop de Samsung Galaxy S10 te zien zou zijn. De renders tonen een toestel met zeer dunne schermranden en een gat in het scherm voor de selfie-camera.

Samsung zal de nieuwe vlaggenschip-smartphone waarschijnlijk in februari 2019 introduceren, maar OnLeaks heeft alvast wat renders gedeeld waarop we mogelijk al het design van de Galaxy S10 kunnen bewonden. Als de renders van OnLeaks kloppen krijgt de Galaxy S10 een scherm die bijna de gehele voorkant in beslag neemt. Doordat er niet genoeg ruimte overblijft voor de selfie-camera heeft Samsung in de rechterbovenhoek van het scherm een camera-opening gemaakt.

Verder valt op dat de Galaxy S10 aan de achterkant een driedubbele camera heeft. Hiervan zou één een resolutie hebben van 16 megapixel. De laatste noemenswaardige detail is de aanwezigheid van een 3.5mm koptelefoonaansluiting.

We kunnen momenteel nog niks met zekerheid zeggen, maar OnLeaks is een bron die regelmatig juiste informatie heeft gedeeld. Samsung zal de Galaxy S10 over ongeveer drie maanden officieel introduceren.

via [tabletsmagazine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.