Nieuwe Beelden Tonen Samsung Galaxy S10 (Plus)

Samsung-Galaxy-S10-Plus-mockupDe afgelopen dagen duiken steeds meer afbeeldingen op die het vermoedelijke uiterlijk van de Galaxy S10 tonen. Vandaag delen we nieuwe renders en mockups van zowel de Galaxy S10 als de Galaxy S10 Plus.

Leakers hebben mockups en renders gemaakt op basis van eerder gelekte informatie. Volgens deze informatie krijgen de Galaxy S10 en de Galaxy S10 Plus beide een Infinity O-scherm die vrijwel de gehele voorkant in beslag neemt. We zien dat de uitsparing voor de selfie-camera bij de Galaxy S10 Plus groter is dan bij de Galaxy S10.

Samsung-Galaxy-S10-Plus-mockup

De gereputeerde leaker @IceUniverse heeft een foto van screen protectors gedeeld, die het bovenstaande design lijkt te bevestigen. Samsung lijkt de notch dus volledig over te slaan en zal inplaats van een notch zijn toestellen uitrusten met een uitsparing in het scherm.

Samsung-Galaxy-S10-screen-protectors

Samsung is overigens niet de enige fabrikant die het komende jaar toestellen met een Infinity O-scherm op de markt zal brengen. Onder andere Huawei komt binnenkort met een smartphone die is uitgerust met een dergelijk scherm.

via [want]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

1 Reactie

  1. Lijkt veelbelovend. Ik zal toch wat meer informatie in moeten winnen over de specs, voordat ik mij volledig overtuig dat het de beste keus wordt om aan te schaffen. Vele kennissen van mij kopen nu meer Huawei modellen en hebben geen klachten. Maakt het moeilijk voor mij als Samsung liefhebber.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *