OnePlus 6T ‘McLaren Edition’ Met 10GB RAM Nu Verkrijgbaar

OnePlus-6T-McLaren-EditionOnePlus heeft de McLaren Edition van de OnePlus 6T deze week aangekondigd. De smartphone is vanaf vandaag te bestellen via de officiële website van OnePlus.

OnePlus is een samenwerking aangegaan met de autofabrikant McLaren. Samen hebben de fabrikanten de krachtige OnePlus 6T McLaren Edition op de markt gebracht. De smartphone beschikt over maar liefst 10GB werkgeheugen, wat garant moet staan aan een snelle gebruikerservaring tijdens het multitasken. Daarnaast is de smartphone uitgerust met Warp Charge 30. Dankzij deze technologie kun je de smartphone na slechts 20 minuten aan de lader weer een volledige dag gebruiken.

De OnePlus 6T ‘McLaren Edition’ heeft een iets ander uiterlijk dan de reguliere OnePlus 6T. Zo zien we aan de achterkant de kleur Papaya oranje, die langzaam overloopt naar zwart. Onder de glazen achterkant van de telefoon zien we een patroon dat is gebaseerd op McLaren’s koolstofvezel.

OnePlus-6T-McLaren-Edition

In de doos van de OnePlus 6T ‘McLaren Edition’ heeft het bedrijf de McLaren logo verwerkt, de iconische Speedmark, vervaardigd uit McLaren’s eigen eersteklas F1 carbon fiber. Dit is hetzelfde materiaal als gebruikt werd in de McLaren MCL33 Formule 1 raceauto uit 2018. Ook vinden we in de doos een boek over de de geschiedenis van beide bedrijven.

De OnePlus 6T ‘McLaren Edition’ is vanaf vandaag verkrijgbaar op OnePlus.net voor €709,-.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.