Officiële Persrenders Van Huawei Nova 4 Uitgelekt

Huawei-Nova-4-render1Huawei zal de Nova 4 over een paar dagen al officieel introduceren, maar nu zijn alvast de officiële persrenders uitgelekt. We zien dat de smartphone een driedubbele camera krijgt en een uitsparing in het scherm heeft voor de selfie-camera.

Op de boven en onderstaande afbeeldingen zien we de Huawei Nova 4 in vier verschillende kleuren. We zien in de linkerbovenhoek een kleine uitsparing voor de selfie-camera. Het scherm heeft zeer dunne schermranden en de camera aan de achterkant beschikt over drie lenzen.

De smartphone beschikt volgens de geruchten over een Kirin 970-processor, 4GB werkgeheugen, 128GB opslagruimte, een 25MP selfie-camera en een vingerafdrukscanner aan de achterkant. Er komen twee verschillende uitvoeringen op de markt. Beide uitvoeringen hebben aan de achterkant een 16MP monochrome camera en een 2MP dieptesensor. De hoofdcamera aan de achterkant heeft bij de goedkopere uitvoering een resolutie van 20MP, terwijl de duurdere uitvoering beschikt over een 48MP sensor van Sony.

Huawei-Nova-4-render2

Huawei-Nova-4-render3

Huawei zal de Nova 4 op 17 december officieel introduceren.

via [want]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *