Quad-camera Huawei Mate 30 Pro Krijgt Ander Design

Huawei-Mate-30-Pro-render-headerSmartphone-camera’s krijgen steeds meer lenzen en een toestel met vier lenzen achterop is geen uitzondering meer. De opstelling van een quad-camera is op de meeste toestellen gelijk, maar volgens de laatste geruchten krijgt de Huawei Mate 30 Pro een quad-camera met een nieuw ontwerp.

Er is namelijk een afbeelding opgedoken waarop de achterzijde van de Huawei Mate 30 Pro te zien zou zijn. We zien een quad-camera met een ronde opstelling. Zijn voorganger (Mate 20 Pro) heeft een driedubbele camera met een vierkante opstelling en de P30 Pro heeft een quad-camera met een verticale opstelling. De Chinese fabrikant lijkt dus aan het experimenten met verschillende ontwerpen.

Huawei-Mate-30-Pro-render-achterkant

De cirkelvormige camera is gemaakt in samenwerking met Leica. Op het ontwerp na gaat het waarschijnlijk om dezelfde camera als de P30 Pro, die bestaat uit 40MP hoofdlens, een 20MP groothoeklens, een 8MP telephoto lens met 5X optische zoom en een ToF (time-of-flight) camera voor het meten van diepte.

De introductie van de Huawei Mate 30 Pro zal waarschijnlijk in de herfst plaatsvinden.

via [droidapp]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.