Huawei Mate 20 Krijgt Ondersteuning Voor Netflix in HD

Huawei-Mate-20-ProDe Huawei Mate 20 heeft ondersteuning voor HD en HDR streaming in Netflix gekregen. Dit blijkt uit de geüpdatet lijst met daarin alle apparaten die HD of HDR in Netflix ondersteunen.

Om in Netflix content met bepaalde copyright in HD af te spelen is een bepaalde certificering nodig. Netflix maakt hiervoor gebruik van Widevine, dat bestaat uit de niveau’s 1 tot en met 3. Een apparaat heeft een certificering van niveau 1 nodig om content in HD of hoger streamen. Met niveau 3 kun je maximaal met een resolutie van 480p streamen.

De Huawei Mate 20 heeft nu een Widevine van niveau 3, waardoor het voortaan dus mogelijk moet zijn om Netflix content te streamen in HD of zelfs HDR resolutie. Ook de Huawei Mate 20 Pro, Huawei P Smart+, Huawei Mate 20 Lite, Honor 8X en Honor 10 Lite kunnen nu als het goed is in HD streamen.

Er zijn ook een aantal toestellen van andere fabrikanten toegevoegd aan de lijst, waaronder de LG X5, de Q9 One en de buitenlandse varianten van de Sony Xperia XZ3.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.