“Samsung Galaxy A50 Krijgt 4000mAh Accu”

Samsung-Galaxy-A8sDe website GalaxyClub schrijft dat de Samsung Galaxy A50 een 4000mAh accu krijgt. Dit is hetzelfde formaat als in de Galaxy Note 9. Ook krijgt de smartphone volgens de bron een 24 megapixel camera.

De Galaxy A50 is de eerste Samsung-smartphone die is uitgerust met de Exynos 9610-processor. De smartphone beschikt over 4GB werkgeheugen en draait op Android 9.0 (Pie). Nu is nieuwe informatie opgedoken waaruit blijkt dat de accu een capaciteit heeft van 4000 mAh. De kans is groot dat deze accu draadloos kan worden opgeladen.

Daarnaast weten we nu dat de primaire camera van de Galaxy A50 een resolutie heeft van 24 megapixel. Het is nog onduidelijk hoeveel camera’s de Galaxy A50 krijgt. Verder is de kans groot dat de smartphone beschikt over een in-display vingerafdrukscanner. Het zou gaan om een optische sensor, geen ultrasone sensor. Het scherm is een Infinity-scherm, maar het is nog onduidelijk of het gaat om een scherm met een notch of een scherm met een inkeping.

We zullen waarschijnlijk nog best wel wat maandjes moeten wachten op de officiële introductie van de Galaxy S50, maar we verwachten een lancering in de eerste helft van 2019. 

via [galaxyclub]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *