Renders Tonen Huawei P30 Met In-display Vingerafdrukscanner

Huawei-P30-renderTech-lekker OnLeaks heeft foto’s en video’s gedeeld waarop de Huawei P30 te zien zou zijn. De aankomende vlaggenschip van de Chinese fabrikant beschikt over een In-Display vingerafdrukscanner en een driedubbele camera.

Als we de renders mogen geloven krijgt de Huawei P30 een scherm met een notch die kleiner is dan de notch op de Huawei P20. In deze notch vinden we een 24 megapixel selfie-camera. De vingerafdrukscanner is niet meer zichtbaar, omdat deze zit verwerkt in het scherm. Het scherm is ongeveer 6-inch groot en heeft een FullHD+ resolutie. De smartphone meet 149,1 x 71,4 x 7,5 mm.

Aan de achterkant zien we een driedubbele camera, waarbij de lenzen onder elkaar zijn geplaatst. Waarschijnlijk gaat het om een 38 megapixel camera die dankzij een zoomlens 5x kan inzoomen. Intern vinden we naar verwachting een krachtige Kirin 980-processor. Ook is de 3,5 mm koptelefoonaansluiting weer aanwezig.

Huawei zal de Huawei P30 waarschijnlijk eind maart officieel introduceren, maar het is nog onduidelijk hoeveel de smartphone kost en wanneer de smartphone op de markt zal verschijnen.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.