“Motorola Moto G7 Power Krijgt 5000 mAh Accu”

Moto-G7-Plus-renderEr is nieuwe informatie opgedoken over de nog onaangekondigde Motorola Moto G7 Power. Volgens deze informatie beschikt de smartphone over een accu met een capaciteit van maar liefst 5000 mAh.

Er zijn al veel details van de aankomende Moto G7-serie uitgelekt. Zo komst Motorola volgens de berichten met maar liefst vier toestellen, genaamd Moto G7, Moto G7 Plus, Moto G7 Play en Moto G7 Power. Deze laatste is nu gespot bij de keuringsinstantie FCC.

In de FCC-lijst staat het modelnummer XT1955-4, wat het vermoeden geeft dat er inderdaad nog drie andere modellen zijn. Veel technische specificaties worden niet genoemd, maar er staat wel dat de Moto G7 Power een accu heeft met een capaciteit van 5000 mAh. Dit is een stuk hoger dan bij de meeste smartphones, waardoor wij een zeer lange accuduur verwachten. Op de website van de FCC staan ook de afmetingen van de smartphone, namelijk 159 mm x 76 mm x 167 mm.

Volgens een bericht van XDA Developers beschikt de Moto G7 Power verder over een 6,2 inch HD + scherm met een notch, een Qualcomm Snapdragon 632-processor, 2GB, 3GB of 4GB werkgeheugen, een 12 megapixel camera aan de achterkant en een 8 megapixel camera aan de voorkant. De smartphone draait op Android 9.0 (Pie).

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.