Mogelijk Specificaties Sony Xperia XZ4 Opgedoken

sony-xperia-xz4-conceptOp het internet zijn mogelijk specificaties van Sony’s aankomende vlaggenschip-toestel, de Xperia XZ4, opgedoken. De onderstaande specificaties zijn ontdekt en gedeeld door de website SumahoInfo. Het gaat om een relatief onbekende website, dus we kunnen niks zeggen over de betrouwbaarheid van de bron.

De onderstaande afbeelding lijkt afkomstig te zijn van de Chinese of Taiwanese website van Sony. Hierop zien we een aantal specificaties die duidelijk horen bij een vlaggenschip-toestel. Zo beschikt de smartphone over een scherm met een resolutie van 3360 bij 1440 pixels, een 21:9-beeldverhouding en hdr-ondersteuning.

Intern vinden we de nieuwe Snapdragon 855-processor, 6GB werkgeheugen en 128GB opslagruimte. Dit is twee keer zoveel opslagruimte als in de Xperia XZ3. Daarnaast kun je de opslagruimte uitbreiden met een microSD-kaart.

Ook krijgt de smartphone een accu met een capaciteit van maar liefst 4400 mAh. Dit is een stuk meer dan de Xperia XZ3, die een capaciteit heeft van “slechts” 3300 mAh. De accu van de Xperia XZ4 is draadloos op te laden via de Qi-standaard.

sony-xperia-xz4-specificaties

De Xperia XZ4 heeft een waterdichte behuizing, weegt 191 gram en meet 167 bij 72 bij 8,2 millimeter. De smartphone draait uit de doos op Android 9.0 (Pie).

Omdat we de bron niet kunnen bevestigen raden we aan om de geruchten voorlopig nog met een korrel zout te nemen. Sony zal de smartphone op 25 februari waarschijnlijk officieel introduceren.

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.