Introductie Eerste Realme-vlaggenschip Op 4 Januari

Realme zal begin 2022 zijn eerste smartphone introduceren die kan concurreren met de top-toestellen van andere fabrikanten. Het gaat om de Realme GT 2 Pro, waarvan de specificaties al zijn uitgelekt.

Realme heeft via een teaser op Twitter bekendgemaakt dat het bedrijf op 4 januari de Realme GT 2 Pro zal introduceren. Het bedrijf noemt de smartphone hun “eerste echte vlaggenschip ooit“. Via verschillende bronnen, waaronder de Chinese keuringsinstantie TENAA, zijn al een hoop specificaties en beelden opgedoken.

De Realme GT 2 Pro beschikt volgens de berichten over een 6,7-inch AMOLED-scherm met een QHD-resolutie en een in-display vingerafdrukscanner, een Snapdragon 8 Gen 1-processor, 8GB of 12GB opslagruimte, 128GB, 256GB, 512GB of 1TB opslagruimte, een 5.000 mAh accu met ondersteuning voor 125W snelladen, een 32MP selfie-camera en een driedubbele rear-camera met een 50MP hoofdlens, een 50MP groothoeklens en een 2MP dieptelens/macrolens.

Een adviesprijs hebben we nog niet, maar lang hoeven we niet te wachten op deze details. De Realme GT 2-serie zal namelijk op 4 januari officieel worden aangekondigd voor de Chinese markt. Wanneer de Europese lancering zal plaatsvinden is nog onduidelijk.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.