Pocophone F1 Krijgt Hoge DxOMark-camerascore

pocophone-f1-headerXiaomi heeft vorig jaar de eerste smartphone onder de nieuwe merknaam Pocophone uitgebracht. De smartphone is populair omdat je voor weinig geld een toestel met high-end specificaties krijgt. DxOMark heeft de camera van de Pocophone F1 getest, waaruit blijkt dat ook de camera uitstekend is.

De Pocophone F1 verscheen op de markt voor ongeveer 350 euro, maar is dit weekend hier verkrijgbaar voor slechts 265 euro. De smartphone beschikt onder andere over een 6,18-inch lcd-scherm met een resolutie van 2246×1080 pixels, een Snapdragon 845-processor, 6GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte die je kunt uitbreiden met een microSD-kaart, een 12MP + 5MP dual-camera aan de achterkant, een 20 megapixel camera aan de voorkant, een 4000 mAh accu, een vingerafdrukscanner en een 3.5mm jack.

Uit de score van DxOMark blijkt dat de dual-camera aan de achterkant van de smartphone zeer goed is voor een toestel in deze prijsklasse. In totaal kreeg de camera een score van 91 punten. DxOMark laat weten dat deze score vooral te danken is aan de goede autofocus van de telefoon. De zoom krijgt een lage score, omdat de smartphone niet beschikt over een zoomlens. Ook het bokeh-effect is niet geweldig. De flitser en de stabilisatie krijgen daarentegen juist weer een hogere score.

Pocophone-F1-DxOMark

Met een score van 91 punten doet de Pocophone F1 het onder andere beter dan de LG G7 ThinQ,  de iPhone 7, de Nokia 8 Sirocco en de eerste Google Pixel. Mocht je de smartphone willen kopen, dan raden we aan om dat dit weekend te doen, aangezien de Pocophone F1 hier tijdelijk in de aanbieding is.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.