Gelekte Renders Tonen Galaxy S10 en Galaxy S10e

Samsung-galaxy-S10-headerDe bekende tech-lekker Evan Blass heeft weer wat leuke afbeeldingen met ons gedeeld. Dit keer gaat het om duidelijke renders waarop zowel de Galaxy S10 als de Galaxy S10e te zien zijn. Samsung zal beide toestellen samen met de Galaxy S10+ op 20 februari officieel introduceren.

Evan Blass heeft de onderstaande twee renders gedeeld. Hierop zien we de Galaxy S10 en de Galaxy S10e van zowel de voorkant als de achterkant. De afbeeldingen tonen duidelijk de posities van de selfie-camera en de dual- en driedubbele camera’s aan de achterkant. Ook zien we dat het scherm op de Galaxy S10 aan de zijkanten doorloopt, terwijl de Galaxy S10e beschikt over een plat scherm.

Samsung-galaxy-S10

Een ander belangrijk detail is de kleine inham aan de onderkant van de behuizing. Dit lijkt de ingang voor de 3.5mm koptelefoonaansluiting te zijn. Als laatste zien we bij de Galaxy S10e aan de zijkant de positie van de vingerafdrukscanner. Bij de reguliere Galaxy S10 zien we deze vingerafdrukscanner niet, omdat dit toestel beschikt over een in-display vingerafdrukscanner.

Samsung-Galaxy-S10e

Over een dikke week zal Samsung de gehele Galaxy S10-serie officieel introduceren tijdens een presentatie op de Mobile World Congress in Las Vegas.

via [droidapp]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.