Vivo Toont Op 20 Februari Een 32 MP Pop-up Selfiecamera

Vivo-V15-Pro
Vivo zal op 20 februari een nieuwe smartphone-camera tonen. Het gaat om een 32 megapixel pop-up selfie-camera die in de aankomende Vivo V15 Pro aanwezig zal zijn.

Pop-up camera’s zijn camera’s die in de behuizing van een smartphone zitten verborgen. Wanneer je de camera wilt gebruiken schuift deze uit de behuizing. Dergelijke camera’s zijn nodig wanneer het scherm de gehele voorkant in beslag neemt en er dus geen ruimte meer over is voor een reguliere selfie-camera. Pop-up camera’s zijn onder andere aanwezig in de OPPO Find X en de Honor Magic 2.


Vivo wil later deze maand de eerste 32 megapixel pop-up camera presenteren. Vivo teaset de pop-up camera in een video op Twitter. De camera zal voor het eerst te zien zijn in de Vivo V15 Pro. De Vivo V15 Pro is overigens niet de eerste smartphone van het bedrijf met een pop-up camera. Eerder bracht Vivo al de “onderstaande” Vivo NEX op de markt. Dit toestel kreeg vanwege het voorkantvullende scherm, de in-display vingerafdrukscanner en de pop-up camera veel media-aandacht.

Vivo-NEX

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.