Nu Ook Blauwe Samsung Galaxy S10 Gespot

galaxy_s10_blauwEerder schreven wij dat er mogelijk een gele uitvoering van de Galaxy S10-serie zal worden uitgebracht, maar dat we ook een blauwe uitvoering mogen verwachten. Nu zijn er afbeeldingen uitgelekt waarop de blauwe uitvoering te zien is. De afbeeldingen bevestigen ook dat de smartphone beschikt over een 3.5mm koptelefoonaansluiting.

We moeten nog een week wachten op de officiële introductie, maar dankzij de vele gelekte afbeeldingen is het al lang duidelijk hoe de Galaxy S10-serie er uit komt te zien. Dit keer is de blauwe uitvoering van zowel de Galaxy S10 als de Galaxy S10e te zien op de boven- en onderstaande afbeeldingen. De toestellen zijn van verschillende kanten te bewonderen en tonen onder andere de locatie van de 3.5mm koptelefoonaansluiting.

galaxy_s10e_blauw

We zien op beide afbeeldingen aan de onderkant van de behuizing een kleine inkeping, wat de positie lijkt te zijn van de 3.5mm koptelefoonaansluiting. Tech-lekker Even Blass lijkt dit te bevestigen door een afbeelding te delen waarop de onderkant van de behuizing goed zichtbaar is. Ook zien we aan de onderkant een usb-c aansluiting en de speaker.

Galaxy_S10_banner

Samsung zal de Galaxy S10, Galaxy S10e, Galaxy S10+ en de eerste opvouwbare smartphone van het bedrijf op 20 februari officieel introduceren. Andere kleuren waaruit consumenten kunnen kiezen zijn zwart, groen en wit.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.