OnePlus 6 en 6T Ontvangen Beveilingspatch Van Januari

OnePlus-6TOnePlus is begonnen met de uitrol van een nieuwe update voor de OnePlus 6 en de OnePlus 6T. De update brengt onder andere de beveilingspatch van januari en integratie van Google Duo met zich mee.

Gebruikers van de OnePlus 6 en OnePlus 6T kunnen elk moment een update naar OxygenOS 9.0.4 en OxygenOS 9.0.12 verwachten. Voor bèta-testers verscheen deze update ongeveer een maand geleden, maar nu kan iedereen met de nieuwste firmware-versie aan de slag. De belangrijkste aanpassingen zijn de toevoeging van de beveiligingsupdate uit januari en een diepere integratie met Google Duo.

Na het installeren van de update kunnen gebruikers videogesprekken voeren via Duo vanuit de telefoon-app. In de changelog staat verder dat er bugs zijn opgelost, softwareverbeteringen zijn doorgevoerd en dat de schermweergave nu beter moet zijn.

Wat OnePlus precies wil zeggen met ‘softwarematige verbeteringen’ is niet duidelijk, maar in de changelogs van de Open Béta’s staat dat er ook ondersteuning van landschapsmodus in de berichten-app is toegevoegd en dat de weer-app een stuk uitgebreidere opties heeft gekregen. Mogelijk dat deze aanpassingen hieronder vallen.

De update zal in fasen worden uitgerold, waardoor het een aantal weken kan duren voordat de update overal binnen is.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.