Samsung Lekt Afbeelding Van Drie Verschillende Wearables

Samsung-Galaxy-Sport-renderDe Galaxy Wearable-app heeft een update ontvangen die afbeeldingen van drie aankomende wearables van Samsung bevat. De afbeeldingen tonen de Galaxy Watch Active, de Galaxy Fit en de Galaxy Buds.

Het lek werd ontdekt door het Twitteraccount SamCentral. Na het opstarten van de app krijg je meteen drie nieuwe producten te zien die Samsung nog niet officieel heeft aangekondigd. De Galaxy Watch Active is een nieuwe smartwatch waarvan eerder al een afbeelding was opgedoken. De Galaxy Fit en Fit e is een fitnesstracker en de Galaxy Buds is een nieuwe True Wireless headset.

Bij de Galaxy Watch Active staat één detail, namelijk 40mm. Dit is de diameter van de behuizing. Meer details over de producten geeft de Galaxy Wearable-app niet. Hierdoor weten wij bijvoorbeeld niet wat het verschil is tussen de Fit en de Fit e. We komen echter snel te weten wat het verschil is, aangezien Samsung de drie wearables op 20 februari tijdens de introductie van de Galaxy S10-serie officieel zal presenteren.

Galaxy-Wearable-app-Galaxy-Watch-Active

via [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.