Specificaties Van Samsung Galaxy A50 Opgedoken

Samsung-Galaxy-A50-render-specificatiesMorgen is de dag dat Samsung de Galaxy S10-serie en de eerste opvouwbare smartphone van het bedrijf officieel zal introduceren. De Zuid-Koreaanse fabrikant is ondertussen echter ook druk bezig met het ontwikkelen van mid-range smartphones die in de Galaxy A-lijn zullen worden uitgebracht. Van de Galaxy A50 zijn nu een hoop details uitgelekt.

De details zijn afkomstig van Pricekart, die een render heeft gedeeld met daarop de voorkant, achterkant en onderkant van de Galaxy A50. De render toont aan de achterkant een driedubbele camera, bestaande uit 25MP, 5MP en 8MP lenzen. Het scherm neemt een groot gedeelte van de voorkant in beslag. Het gaat om een 6,4-inch Infinity-U scherm met een kleine druppelnotch voor de selfie-camera.

De selfie-camera heeft een resolutie van 25 megapixels en de vingerafdrukscanner zit verwerkt in het scherm. Ondanks de “mid-range” specificaties heeft de Galaxy A50 een premium uitstraling. Het is nog onduidelijk wanneer Samsung de smartphone zal introduceren.

via [want]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.