Vivo V15 Pro Officieel Aangekondigd

Vivo-V15-Pro-blauwVivo heeft de Vivo V15 Pro aangekondigd, een smartphone met een scherm die bijna de hele voorkant in beslag neemt. Ook is er een 32 megapixel pop-up selfie- camera aanwezig. De smartphone krijgt een adviesprijs mee van omgerekend ongeveer 360 euro.

De Vivo V15 Pro is een zeer complete mid-range smartphone. De V15 Pro beschikt over een 6,39-inch AMOLED-scherm met een resolutie van 2316 bij 1080 pixels, een in-display vingerafdrukscanner, een Snapdragon 675-processor, 8GB werkgeheugen, 128GB opslagruimte, een 3700 mAh accu en een 3,5mm koptelefoonaansluiting. Wel maakt de smartphone nog gebruik van een “ouderwetse” micro-usb-poort.

Aan de achterkant vinden we een driedubbele camera. Deze camera bestaat uit een 48MP hoofdlens, een 8MP groothoeklens en een 5MP dieptelens. De selfie-camera zit verwerkt in een pop-up module aan de bovenkant van de V15 Pro. Deze selfie-camera heeft een resolutie van 32MP.

Vivo-V15-Pro

Vivo is nog niet actief op de Nederlandse markt, maar je kunt de smartphone wel bestellen via Chinese webwinkels zoals GearBest. De Vivo V15 Pro krijgt een adviesprijs mee van omgerekend ongeveer 360 euro en verschijnt op de markt in de kleuren blauw en rood.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.