Energizer Power Max P18K Pop Is Smarphone Met 18.000 mAh Accu

Energizer-Power-Max-P18K-PopEnergizer heeft tijdens de Mobile World Congress de Power Max P18K Pop geïntroduceerd. De smartphone beschikt over een accu met een capaciteit van maar liefst 18.000 mAh. Indrukwekkend, maar het toestel is hierdoor wel belachelijk dik.

We horen regelmatig mensen zeggen dat het hun niet uitmaakt hoe dik een smartphone is, zolang het toestel maar over een grote accu beschikt. Deze mensen zullen nu misschien wel twee keer nadenken voordat ze dit zeggen. Energizer heeft namelijk een smartphone met een 18.000 mAh accu aangekondigd. Dit is enorm veel en een stuk meer dan de gemiddelde 3000 mAh tot 4000 mAh, maar het toestel is wel 3 a 4 keer zo dik als een gemiddelde smartphone.

Je kunt de Energizer Power Max P18K Pop gebruiken als een smartphone, maar ook als een power bank. Je kunt het toestel namelijk gebruiken om andere smartphones mee op te laden.

De Energizer Power Max P18K Pop beschikt verder over een 6,2-inch scherm met een 1080p-resolutie, een MediaTek Helio P70-processor, 6GB werkgeheugen, 128GB opslagruimte die je kunt uitbreiden met een microSD-kaart, een driedubbele camera (12MP + 5MP + 2MP) aan de achterkant en een pop-up selfie-camera (16MP + 2MP) aan de voorkant. De smartphone draait op Android 9.0 (Pie).

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *