Android 9.0 (Pie) Komt Binnen Op Nokia 3.1 Plus

Nokia-3.1-PlusHMD Global is begonnen met de uitrol van Android 9.0 (Pie) voor de Nokia 3.1 Plus. De smartphone is sinds december verkrijgbaar in Nederland en België voor ongeveer 150 euro.

Nokia’s updatebeleid is uitstekend in vergelijking met veel andere fabrikanten. Het bedrijf garandeert twee jaar lang nieuwe Android-versies en drie jaar lang beveiligingsupdates. Daarnaast ontvangen de Nokia-toestellen de updates vaak een stuk sneller dan de smartphones van andere fabrikanten.

De afgelopen maanden is de Android 9.0 (Pie) update al op verschillende Nokia-toestellen binnengekomen en nu is de Nokia 3.1 Plus aan de beurt. De Pie-update brengt onder andere een nieuw uiterlijk, Digital Wellbeing en een verbeterde accuduur met zich mee. De update zal in fasen worden uitgerold, waardoor het even kan duren voordat iedereen de update binnenheeft.

Nokia 3.1 Plus specificaties
De Nokia 3.1 Plus is een budget-smartphone die beschikt over een 6-inch scherm met een resolutie van 1440×720 pixels, een MediaTek Helio P22 octa-core-procesor, 2GB of 3GB werkgeheugen, 16GB of 32GB opslagruimte, een 13MP + 5MP dual-camera aan de achterkant, een vingerafdrukscanner en een 3500mAh accu.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.