“Huawei P30 Pro Kan 10x Inzoomen”

Huawei-P30-Pro-smartphoneEr zijn renders opgedoken waarop de Huawei P30 Pro te zien zou zijn. We zien aan de achterkant een driedubbele camera, die volgens bronnen van de Duitse website Winfuture 10x kan inzoomen.

Winfuture is een website die vaker afbeeldingen van onaangekondigde smartphones heeft gedeeld. Dit keer zien we de aankomende vlaggenschip-smartphone van Huawei. Uit de afbeeldingen kunnen we opmaken dat de smartphones (P30 en P30 Pro) een groot scherm krijgen met aan de bovenkant een kleine druppelnotch. Aan de achterkant vinden we een driedubbele camera. Met deze camera zou het mogelijk moeten zijn om maar liefst 10 keer optisch in te zoomen.

De Huawei P30 Pro krijgt volgens de informatie een Leica-camera met een diafragma tussen f/1.6 en f/3.4. Ook heeft de camera een dubbele ledflitser en een time-on-flight-sensor. De reguliere P30 heeft een camera met een diafragma tussen f/1.8 en f2.4. De driedubbele camera bestaat naar verwachting uit een groothoek-, tele- en ultragroothoeklens.

De toestellen beschikken intern over een Kirin 980-octacore processor, maar verdere specificaties hebben we nog niet. Wel weet de bron te melden dat de P30 beschikt over een 3,5mm koptelefoonaansluiting, terwijl de P30 Pro deze aansluiting niet heeft. Huawei zal de smartphones op 26 maart officieel introduceren.

via [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.