Sony Xperia M4 Aqua Met 8GB Opslagruimte Heeft Slechts 1,25GB Vrije Ruimte

Sony xperia-m4-aquaBij de aanschaf van de Sony Xperia M4 Aqua met 8GB opslagruimte raden wij jullie aan om er ook maar gelijk een microSD-kaart bij te kopen. Van de 8GB opslagruimte kan namelijk maar 1,25GB worden gebruikt. De rest is in beslag genomen door het Android besturingssysteem en de voorgeïnstalleerde apps van Sony.

Ongeveer 1,25GB opslagruimte voor persoonlijke data en apps is zeer weinig. Het verwijderen van de voorgeïnstalleerde Sony-apps kan nog ongeveer 400MB extra opslagruimte opleveren, wat nog steeds niet erg veel is. De beste oplossing is dus het plaatsen van een microSD-kaart. Sony claimt zelf dat er 3GB vrije ruimte overblijft na de installatie van Android. In praktijk kunnen gebruikers echter niet gebruik maken van de volledige 3GB, omdat niet alle Sony applicaties kunnen worden verwijderd.

De Sony Xperia M4 beschikt over een 5.2-inch display met een resolutie van 1280 bij 720 pixels, een Snapdragon 615 Octa-Core processor, een waterdichte behuizing, 2GB werkgeheugen, een 13 megapixel camera met LED-flitser aan de achterkant, een 5 megapixel camera aan de voorkant en een 2400mAh accu. De smartphone krijgt een adviesprijs mee van 299 euro.

via [technieuws]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.