Gaming-smartphone Xiaomi Black Shark 2 Aangekondigd

Xiaomi-Black-Shark-2Xiaomi heeft de opvolger van de Black Shark, de eerste gaming-smartphone van het bedrijf, aangekondigd. De Black Shark 2 is een krachtige smartphone met de nieuwe Snapdragon 855-processor en maximaal 12GB werkgeheugen. De smartphone zal eerst alleen in China op de markt verschijnen.

Na de Black Shark en de Black Shark Helo maken we nu kennis met de Black Shark 2. In eerste instantie brengt Xiaomi de nieuwe gaming-smartphone alleen in China uit, maar er is een grote kans dat Europa snel zal volgen. De nieuwe smartphone beschikt over een 6,39-inch scherm met een resolutie van 1080 x 2340 pixels en een in-display vingerafdrukscanner van Samsung. Daarnaast heeft het scherm een verbeterde kleurweergave en is het scherm drukgevoel zodat je controls op de hoeken van het scherm kunt activeren door harder te drukken.

Intern vinden we een Snapdragon 855-processor, 6GB tot 12GB werkgeheugen, 128GB of 256GB opslagruimte, een 4.000mAh accu, een 48MP + 12MP dual-camera en een 20MP selfie-camera. Om de Black Shark 2 koel te houden tijdens lange gaming-sessies heeft Xiaomi de smartphone voorzien van een vapor chamber koelsysteem.

De Xiaomi Black Shark 2 komt op de markt in de kleuren ‘frozen silver’ en ‘shadow black’ en krijgt een vanaf adviesprijs mee van 480 dollar. De duurste uitvoering met 12GB werkgeheugen en 256GB opslagruimte kost omgerekend ongeveer 625 dollar.

via [hardware.info]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.